سرآشپز

نام غذا: آش دندونی

مواد لازم: گندم پوست کنده ۱ لیوان، لوبیا سفید ۱ لیوان، نخود ۱ لیوان، ماش ۱ لیوان، عدس ۱ لیوان، پیاز داغ ۲ قاشق غذا خوری، آب گوشت به مقدار لازم، نمک به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا حبوبات را چند ساعتی خیس می کنیم تا کمی نرم شوند و نفخ آنها گرفته شود. سپس حبوبات و گندم را به همراه مقداری آب می پزیم. پس از این که حبوبات کمی نرم شدند آب گوشت را اضافه کرده و اجازه می دهیم پخته و خوب لعاب بیاندازد. مرتب هم می زنیم تا ته نگیرد و وقتی لعاب دار شد یک قاشق پیاز داغ و نمک را افزوده و نیم ساعت دیگر می پزیم. آش دندونی را در ظرف مورد نظر ریخته و با پیاز داغ تزیین می کنیم.

الناز اشراقی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا