سرآشپز

پنجشنبه ۹۹/۶/۱۳

نام غذا: یخ در بهشت

مواد لازم: توت فرنگی خرد شده ۴ پیمانه، پوست رنده شده پرتقال ۱ قاشق غذا خوری، پوست رنده شده لیمو ترش زرد ۲ قاشق چای خوری، پوست رنده شده لیموترش سبز یک و یک دوم قاشق چای خوری، آب پرتقال یک سوم پیمانه، آب لیمو ترش زرد ۳ قاشق غذا خوری، آب لیمو ترش سبز ۲ قاشق غذا خوری، آب سه چهارم پیمانه، شکر ۱ پیمانه

طرز تهیه: ابتدا آب، شکر، پوست پرتقال و لیمو ها را باهم مخلوط کرده و روی حرارت قرار می دهیم. وقتی به جوش آمد حرارت را ملایم کرده و ۵ دقیقه دیگر می جوشانیم. بعد از خنک شدن از صافی رد کرده و آب پرتقال و آب لیمو ها را به آب اضافه می کنیم. توت فرنگی و آب میوه را در مخلوط کن ریخته و مخلوط می کنیم تا مایع یکدست و نرمی بدست آید. سپس مخلوط مواد را به مدت ۳ ساعت در فریزر قرارداده و بعد از این مدت هم می زنیم. دوباره به مدت ۳ ساعت در فریزر قرار می دهیم. یخ در بهشت را در ظرف های مورد نظر ریخته و با توت فرنگی تزیین می کنیم.

* اگر تکه های ریزی از توت فرنگی در مخلوط مواد باقی بماند هنگام مخلوط کردن بهتر است.

* اگر هنگام سرو مواد زیاد سفت بود به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه در دمای محیط قرار می دهیم تا کمی شل شود.

 

الناز اشراقی

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا