خورشت آلو اسفناج
نام غذا: خورشت آلو اسفناج
مواد لازم: اسفناج ۲ کیلو گرم، گوشت گوسفند نیم کیلو گرم، پیاز ۱ عدد، آلو بخارا ۱ پیمانه، رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری، آبلیمو به مقدار لازم، زرد چوبه به مقدار لازم، نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه: ابتدا پیاز را خلالی خرد کرده و تفت می دهیم. ۲ قاشق غذا خوری از پیاز داغ را بر داشته و در ظرف دیگری به آن رب گوجه فرنگی و زرد چوبه اضافه کرده و تفت می دهیم. گوشت درشت خرد شده را به باقی پیاز داغ افزوده و تفت می دهیم. سپس اسفناج خرد شده را به گوشت اضافه می کنیم. اجازه می دهیم که اسفناج سبک شده وبیشترآب آن کشیده شود. بعد مخلوط پیاز داغ و رب گوجه فرنگی، نمک و مقداری آب را می ریزیم. در آخر آلو بخاراها و آب لیمو را اضافه می کنیم. بعد از اینکه چند جوش زد و جا افتاد خورشت آلو اسفناج آماده است.
* اگر آلو بخارا ترش باشد لازم نیست آبلیمو اضافه کنیم.
* آلو بخاراها را می توانیم از قبل مدت کمی در آب خیس کنیم.
الناز اشراقی