سرآشپز

نام غذا: بستنی توت فرنگی

مواد لازم: توت فرنگی۳۵۰ گرم، پودر قند یک دوم پیمانه؛ تخم مرغ ۲ عدد، خامه ۱ پیمانه

طرز تهیه: ابتدا توت فرنگی ها را با پشت قاشق له می کنیم. زرده تخم مرغ ها را از سفیده جدا کرده و سفیده را در ظرف مورد نظر می ریزیم. سپس پودر قند را اضافه کرده و خوب هم می زنیم. بعد از این که به صورت کرم در آمد و رنگ آن کاملا سفید شد خامه را افزوده و خوب مخلوط  می کنیم. سپس توت فرنگی را اضافه کرده  و خوب هم می زنیم. حدود ۴ ساعت در فریزر قرار می دهیم و بعد آماده سرو است .

*بهتر است این بستنی را در ظرف استیل درست کنیم و لازم نیست چند بار از فریزر بیرون آورده و هم بزنیم.

 

الناز اشراقی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا