سرآشپز
نام غذا: کوکوی مرغ و قارچ
مواد لازم: سینه مرغ ۱ عدد، قارچ ورقه شده یک پنجم لیوان، پیاز ۲ عدد، سیر ۱ حبه، تخم مرغ ۷ عدد، آرد ۱ قاشق غذا خوری، زعفران به مقدار لازم، پودر سیر و زردچوبه به مقدار لازم، نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه: ابتدا مرغ را همراه پیازخرد شده، سیر، زردچوبه، نمک و فلفل در مقداری آب پخته و ریش ریش می کنیم. پیاز باقی مانده را نگینی خرد کرده و تفت می دهیم تا سبک و شفاف شود. بعد قارچ را افزوده و تفت می دهیم تا آب قارچ گرفته شود. آرد را ریخته و کمی تفت می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود. سپس مخلوط قارچ و پیاز، زعفران، پودر سیر، نمک و فلفل را به مرغ اضافه می کنیم. یک قاشق غذا خوری از پیاز همراه مرغ پخته شده را له کرده و به مرغ اضافه می کنیم. در آخر تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده و خوب مواد را ورز می دهیم تا به خورد هم بروند. مقداری از مایه کوکو را با قاشق بر داشت و در روغن داغ می ریزیم. هر دو طرف کوکوها را سرخ کرده و روی دستمال آشپزخانه قرار می دهیم تا روغن اضافی آنها گرفته شود.
الناز اشراقی