سرآشپز

نام غذا: ته چین سبزی پلو با مرغ ترش

مواد لازم: مرغ ۷۵۰ گرم، برنج ۵ پیمانه، سبزی پلو ۱ کیلوگرم، کرفس ۱ شاخه، پیاز ۲ عدد، گوجه فرنگی ۱ عدد، رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری، گرده غوره یک دوم پیمانه، زعفران به مقدار لازم، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا مرغ را همراه پیاز، کرفس، نمک و فلفل در مقداری آب می پزیم. وقتی مرغ ها نیم پز شدند رب گوجه فرنگی و زعفران را اضافه می کنیم. برنج از قبل خیس شده را می پزیم. برنج را تا زنده هست آبکش کرده و سبزی خرد شده را اضافه می کنیم. کف قابلمه ته دیگه مورد نظر را چیده و نصف برنج را می ریزیم. سپس روی آن به ترتیب مرغ، پیاز خلال شده و گوجه فرنگی حلقه شده را چیده و گرده غوره را می پاشیم. باقی برنج را ریخته و دم کنی را می گذاریم. روی حرارت ملایم دم کرده و در انتهای پخت روی برنج کره داغ می ریزیم. سپس پلو را در ظرف مورد نظر کشیده و مرغ ها روی آن می چینیم.

* سبزی پلو شامل تره، شوید، جعفری و گشنیز می باشد.

* زمان طولانی تری برای دم این پلو نیازاست تا مرغ ها کاملا مزه دار شوند.

 

الناز اشراقی

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا