سرآشپز

نام غذا: دسر ماست هندوانه

مواد لازم: ژله توت فرنگی ۱ بسته، ژله لیمو ۱ بسته، ماست یک و یک دوم لیوان، آب داغ یک و یک دوم لیوان

طرز تهیه: ابتدا ژله ها را جداگانه با سه چهارم لیوان مخلوط کرده و هم می زنیم تا کاملا شفاف شوند. بعد از خنک شدن هر کدام را با سه چهارم لیوان ماست خوب مخلوط می کنیم. ژله سبز را در ظرف گردی ریخته و ظرف کوچکتری را داخل آن قرار می دهیم. داخل آن مقداری آب می ریزیم تا سنگین شده و به ژله سبز حالت گودی دهد. در آخر تا زمانی که سفت شود در یخچال قرار می دهیم. سپس داخل ظرف کوچک مقداری آب گرم می ریزیم تا به راحتی از ژله جدا شده و درون گودی را با ژله توت فرنگی که کاملا خنک شده پر می کنیم. ژله را چند ساعت در یخچال قرار می دهیم تا کاملا خودش را بگیرد. پس از آن ژله را در ظرف مورد نظر برگردانده و با رنگ سبز خوراکی روی آن خطوطی کشیده و با خلال دندان شکل می دهیم تا شبیه هندوانه شود.

الناز اشراقی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا