سرآشپز
نام غذا: آش برگه
مواد لازم: برگه زرد آلو ترش ۲ پیمانه، رشته آش ۲۵۰ گرم، لوبیا چیتی پخته ۱ پیمانه، نخود پخته ۱ پیمانه، عدس پخته ۱ پیمانه، لبو ۱ عدد، پیاز ۲ عدد، سیر ۴ حبه، سبزی آش ۵۰۰ گرم، شیره انگور یک دوم پیمانه، سرکه قرمز ۱ پیمانه، زردچوبه به مقدار لازم، نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه: ابتدا برگه زرد آلوها را شسته و یک روز خیس می کنیم. سبزی، لبو، پیاز و سیر را خرد می کنیم. پیاز را سرخ کرده و سیر، زردچوبه، نمک و فلفل را اضافه می کنیم. سپس لبو را افزوده و بعد از کمی تفت دادن ۱ لیتر آب می ریزیم. زمانی که پخت سبزی را افزوده و چند دقیقه بعد رشته و آلوی خیس شده را به همراه آبش اضافه می کنیم. در اواخر پخته لوبیا، نخود، عدس، شیره انگور و سرکه را اضافه کرده و در ظرف را می گذاریم تا آش جا بیفتد.
الناز اشراقی