سرآشپز
نام غذا: آش بادمجان
مواد لازم: بادمجان ۲ کیلوگرم، نخود ۲ لیوان، عدس ۱ لیوان، پیاز بزرگ ۳ عدد، سیر ۴ حبه، آرد ۱ قاشق غذا خوری، کشک ۲ لیوان، آب گوشت به مقدار لازم، نعناع داغ به مقدار لازم، نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه: ابتدا نخود و عدس را که از شب قبل خیس کرده ایم جداگانه می پزیم. بادمجان ها را خرد کرده و نمک می زنیم. پس از مدتی بادمجان ها را شسته و خشک می کنیم. پیاز ها را خرد و سرخ می کنیم. نصف پیاز داغ را بر می داریم و به باقی آن بادمجان را اضافه می کنیم. کمی که بادمجان سرخ شد نخود و عدس را اضافه می کنیم. در ظرف دیگری آرد را با ۲ قاشق غذا خوری روغن تفت داده و آب گوشت را کم کم می ریزیم. سپس مخلوط بادمجان، نمک و فلفل را ریخته و وقتی که بادمجان پخت و له شد کشک و نصف پیاز داغ را اضافه می کنیم. وقتی آش بادمجان جا افتاد در ظرف مورد نظر ریخته و با کشک، پیاز و نعناع داغ تزیین می کنیم.
* کشک را جوشانده و به آش اضافه می کنیم.
الناز اشراقی