سرآشپز
نام غذا: سمبوسه سیب زمینی
مواد لازم: سیب زمینی ۳ عدد، پیاز ۲ عدد، جعفری و تره خرد شده ۱ لیوان، نان لواش به مقدار لازم، زردچوبه به مقدار لازم، نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه: ابتدا سیب زمینی ها را آب پز کرده و پوست آنها را می گیریم. پیازها را خرد کرده و سرخ می کنیم. سپس تره، جعفری، زردچوبه، نمک و فلفل را افزوده و ۱ دقیقه تفت می دهیم. سیب زمینی ها را له کرده و مخلوط پیاز را اضافه می کنیم. نان ها را در اندازه های ۸ در ۲۰ سانتیمتر برش می دهیم. سپس مقداری از مواد را داخل نان گذاشته و به صورت مثلثی می پیچیم. سمبوسه ها را در روغن داغ سرخ می کنیم.
الناز اشراقی