سرآشپز

نام غذا: دمی یارما

مواد لازم: گوشت چرخ کرده ۱۰۰ گرم، پیاز ۱ عدد، سیب زمینی کوچک ۲ عدد، هویج کوچک ۲ عدد، یارما ۱ پیمانه، رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری، آب دو و یک دوم پیمانه، یارما ۱ پیمانه، زردچوبه به مقدار لازم، نمک به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا پیاز را درشت خرد کرده و سرخ می کنیم. سپس گوشت، رب گوجه فرنگی و زردچوبه را افزوده و تفت می دهیم. سیب زمینی و هویج را نگینی خرد کرده و به مواد اضافه می کنیم. حرارت را کم کرده و در ظرف را می گذاریم. بعد از ۱۰ دقیقه یارما و آب را اضافه کرده و بعد از بخار شدن آب دم می کنیم.

* یارما در زبان ترکی به معنی بلغور گندم می باشد.

 

الناز اشراقی

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا