سرآشپز

نام غذا: نان پنجره ای

مواد لازم: آرد ۴ قاشق غذا خوری، نشاسته ۴ قاشق غذا خوری، پودر قند به مقدار لازم، تخم مرغ ۲ عدد، گلاب ۶ قاشق غذا خوری

طرز تهیه: ابتدا نشاسته و گلاب را با هم مخلوط می کنیم تا نشاسته کاملا حل شود. سپس تخم مرغ ها را یکی یکی افزوده و هم می زنیم. آرد الک شده را به مایه اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم. روغن را داغ کرده و قالب را چند ثانیه در روغن نگه می داریم. سپس قالب را در مایه فرو می کنیم تا اندازه ای که مایه روی قالب را نپوشاند. بلافاصله قالب را در روغن داغ قرار می دهیم. پس از چند ثانیه قالب را تکان می دهیم تا نان جدا شود. بعد از سرخ شدن روی دستمال آشپزخانه قرار می دهیم تا روغن اضافی آن گرفته شود. بعد از این که نان ها خنک شدند روی آنها پودر قند می پاشیم.

* می توانیم یک چهارم قاشق مربا خوری زعفران ساییده شده به مایه اضافه کنیم.

* ترجیها از چند قالب دسته دارمخصوص این نان استفاده می کنیم.

* اگر قاب بیش از اندازه گرم شود نان جدا نمی شود. بنابراین چند ثانیه صبر می کنیم  بعد در مایه قرار می دهیم.

* هر از گاهی مایه را هم می زنیم.

 

الناز اشراقی

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا