سرآشپز

نام غذا: شربت پنیرک

مواد لازم: گل پنیرک ۲ قاشق غذا خوری، تخم شربتی به مقدار لازم، شکر به مقدار لازم، گلاب به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا گل پنیرک را در لیوان ریخته و روی آن آب سرد می ریزیم. بعد از ۵ الی ۱۰ دقیقه رنگ خودش را پس داد از صافی رد می کنیم. سپس تخم شربتی، شکر، گلاب و آب را به آب پنیرک افزوده و هم می زنیم. شربت پنیرک را با چند گل پنیرک تزیین کرده و سرو می کنیم.

* برای رنگ پس دادن گل ها باید از آب سرد استفاده کنیم.

* می توانیم ازعرق بید مشک به جای گلاب استفاده کنیم.

* می توانیم از آب گازدار به جای آب اضافه کنیم.

* اگر ۱ قاشق غذا خوری آب لیمو اضافه کنیم به رنگ ارغوانی تغییر رنگ می دهد.

* رنگ شربت به مرور زمان کم رنگ می شود.

 

الناز اشراقی

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا