سرآشپز

نام غذا: عدسی گندم

مواد لازم: عدس ۱ پیمانه، گندم یک دوم پیمانه، عصاره گوشت ۱ عدد، نمک یک دوم قاشق چای خوری، فلفل یک دوم قاشق چای خوری

طرز تهیه: ابتداعدس و گندم را از شب قبل کرده و عدس را در آب می پزیم. گندم را با عصاره گوشت و آب تا اندازه ای می پزیم که له شود. سپس در مخلوط کن ریخته و خوب مخلوط می کنیم. گندم را به قابلمه برگردانده و عدس پخته، نمک و فلفل را افزوده و هم می زنیم.. بعد از ۱۵ دقیقه عدسی گندم آماده است. همراه دارچین و عسل سرو می کنیم.

الناز اشراقی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا