سرآشپز
نام غذا: خوراک بادمجان
مواد لازم: بادمجان ۲ عدد، گوجه فرنگی ۴عدد، پنیر ۱۰۰ گرم، خامه ۱۰۰ گرم، تخم مرغ ۲ عدد، سیر ۱ حبه، پودر ریحان ۱ قاشق مرباخوری، جوز هندی و آویشن و نمک وفلفل به مقدار لازم.
طرز تهیه: بادمجان ها را حلقه حلقه کرده با سیر تفت می دهیم. سپس فلفل، پودر ریحان و مقداری پنیر رنده شده اضافه کرده و یک ردیف گوجه فرنگی می چینیم. سپس تخم مرغ ها را داخل ظرف دیگر ریخته و جوز هندی، آویشن، نمک و فلفل را اضافه می کنیم. سپس با هم مخلوط کرده و مابقی پنیر را به این مخلوط اضافه می کنیم. در ظرف دیگری که بامجان ها را قیلا آماده کرده ایم چیده و روی آن یک ردیف گوجه فرنگی می چینیم. بعد مایع را ریخته و سطح آن را کاملا می پوشانیم. ظرف را در طبقه وسط فر در دمای ۱۲۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ دقیقه قرار می دهیم.
الناز اشراقی