سرآشپز

نام غذا: دسر پان اسپانیا

مواد لازم: شیر ۱ لیوان، خامه ۱۵۰ گرم، کره ۵۰ گرم، تخم مرغ ۲ عدد، آرد یک دوم پیمانه، نشاسته ۲ قاشق غذا خوری، شکر ۱ لیوان، وانیل یک دوم قاشق چای خوری، کاکائو ۳ قاشق غذا خوری، گردوی خرد شده یک دوم پیمانه، بیسکویت پتی بور به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا تخم مرغ و شکر را باهم می زنیم. نشاسته را در کمی شیر سرد مخلوط کرده و به باقی شیر اضافه می کنیم. آرد را الک کرده و به شیر اضافه می کنیم. مخلوط تخم مرغ را افزوده و هم می زنیم. مواد را روی حرارت قرار داده و مدام هم می زنیم تا غلیظ شود. در آخر کره و وانیل را افزوده و هم می زنیم. سپس از روی حرارت برداشته و خامه را می ریزیم. نصف مایه را درظرف دیگری ریخته و با کاکائو مخلوط می کنیم. کف ظرف مورد نظر یک ردیف بیسکویت چیده و مقداری از مایه قهوه ای را می ریزیم. دوباره یک ردیف بیسکویت چیده و گردو می پاشیم. روی آن مقداری از مایه کرم رنگ ریخته و یک ردیف بیسکویت و گردو می چینیم. این کار را ادامه می دهیم تا هر دو مایه تمام شود و روی لایه آخر مایه را تزیین می کنیم. روی دسر سلفون کشیده و حداقل ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم.

* می توانیم از موز نیز در دسر استفاده کنیم.

* این دسر هر چه بیشتر در یخچال بماند خوشمزه تر خواهد شد.

* می توانیم در ظرف های یک نفره بریزیم.

 

الناز اشراقی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا