سرآشپز

نام غذا: پنیر سرخ شده

مواد لازم: پنیر خامه ای ۲۲۰ گرم، پنیر موزارلا ۲ پیمانه، اسفناج پخته یک دوم پیمانه، پودر سیر ۱ قاشق مربا خوری، نمک ۱ قاشق مرباخوری، فلفل ۱ قاشق مربا خوری، تخم مرغ ۱ عدد، آرد سفید و سوخاری به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا پنیر خامه ای، پنیر موزارلا، پودر سیر، نمک و فلفل را با هم خوب مخلوط می کنیم. سپس مخلوط پنیر را به اندازه ۱ سانتیمتر باز کرده و ۳۰ دقیقه در فریزر قرار می دهیم. پس از این مدت پنیر را به اندازه ۱ انگشت برش می دهیم. پنیر ها را به ترتیب در آرد، تخم مرغ زده شده و آرد سوخاری غلتانده و این کار را دوبار انجام می دهیم. بعد پنیر ها را در روغن فراوان سرخ می کنیم تا طلایی شوند. پنیرهای سرخ شده را در ظرف مورد نظر چیده و همراه سس سرو می کنیم.

الناز اشراقی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا