سرآشپز

نام غذا: قارچ با سس بالزامیک

مواد لازم: قارچ ۱۵۰ گرم، سیر ۳ حبه، سرکه بالزامیک ۳ قاشق غذا خوری، سس سویا ۲ قاشق غذا خوری، روغن ۱ قاشق غذا خوری، آویشن یک دوم قاشق چای خوری، فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا یک لایه نازک از روی قارچ ها را برداشته و سیر ها را ریز خرد می کنیم. سپس قارچ ها را با سیر، سرکه بالزامیک، سس سو یا، روغن، آویشن و فلفل را با هم خوب مخلوط کرده و در سینی فر می ریزیم. سینی را در فر ۲۰۰ درجه سانتیگراد از قبل گرم شده به مدت ۲۰ دقیقه قرار می دهیم تا قارچ ها کاملا بپزند.

الناز اشراقی

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا