سرآشپز

نام غذا: سوفله برنج یخچالی

مواد لازم: برنج ۱ پیمانه، شکر ۱ پیمانه، وانیل یک دوم قاشق غذا خوری، تخم مرغ ۳ عدد، آب ۱پیمانه، شیر ۶۰۰ میلی لیتر، خامه فرم گرفته ۳۰۰ گرم، شیره انگور به مقدار لازم، ژلاتین ذوب شده ۲ قاشق غذا خوری

طرز تهیه: ابتدا برنج را شسته و با ۱ پیمانه آب می گذاریم بجوشد. شیر را در سه مرحله به برنج درحال جوش اضافه می کنیم. وقتی شیر و برنج به غلظت لازم رسید از روی حرارت برداشته و می گذاریم خنک شود.

زرده های تخم مرغ، شکر و وانیل را روی آب در حال جوش قرار داده و آنقدر هم می زنیم تا کاملا کف کرده و کرم رنگ و کش دار شود.

خامه، مخلوط تخم مرغ و مخلوط شیر و برنج  را به شکل دورانی با هم مخلوط کرده و ژلاتین را اضافه می کنیم. مواد را کاملا باهم به آرامی مخلوط می کنیم.

دور ظرف های مورد نظر فویل آلومینیوم تا ارتفاع ۳ تا ۴ سانتیمتر بلند تر از لبه ظرف می پیچیم. کف هر ظرف ۲ قاشق شیره انگور ریخته و مخلوط مواد را به آرامی روی آن تا لبه فویل پر می کنیم. ظرف ها را به مدت ۸ ساعت در یخچال قرار می دهیم. بعد از یخچال خارج کرده و فویل ها را از ظرف ها جدا کرده و سرو می کنیم.

* ترجیحا در ظرف هایی به نام ramekin  که مشابه پیاله کوچک با کف تخت است می ریزیم که مخصوص چنین دسرهایی است.

 

الناز اشراقی

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا