سرآشپز
نام غذا: سوفله برنج یخچالی
مواد لازم: برنج ۱ پیمانه، شکر ۱ پیمانه، وانیل یک دوم قاشق غذا خوری، تخم مرغ ۳ عدد، آب ۱پیمانه، شیر ۶۰۰ میلی لیتر، خامه فرم گرفته ۳۰۰ گرم، شیره انگور به مقدار لازم، ژلاتین ذوب شده ۲ قاشق غذا خوری
طرز تهیه: ابتدا برنج را شسته و با ۱ پیمانه آب می گذاریم بجوشد. شیر را در سه مرحله به برنج درحال جوش اضافه می کنیم. وقتی شیر و برنج به غلظت لازم رسید از روی حرارت برداشته و می گذاریم خنک شود.
زرده های تخم مرغ، شکر و وانیل را روی آب در حال جوش قرار داده و آنقدر هم می زنیم تا کاملا کف کرده و کرم رنگ و کش دار شود.
خامه، مخلوط تخم مرغ و مخلوط شیر و برنج را به شکل دورانی با هم مخلوط کرده و ژلاتین را اضافه می کنیم. مواد را کاملا باهم به آرامی مخلوط می کنیم.
دور ظرف های مورد نظر فویل آلومینیوم تا ارتفاع ۳ تا ۴ سانتیمتر بلند تر از لبه ظرف می پیچیم. کف هر ظرف ۲ قاشق شیره انگور ریخته و مخلوط مواد را به آرامی روی آن تا لبه فویل پر می کنیم. ظرف ها را به مدت ۸ ساعت در یخچال قرار می دهیم. بعد از یخچال خارج کرده و فویل ها را از ظرف ها جدا کرده و سرو می کنیم.
* ترجیحا در ظرف هایی به نام ramekin که مشابه پیاله کوچک با کف تخت است می ریزیم که مخصوص چنین دسرهایی است.
الناز اشراقی