سرآشپز

نام غذا: سالاد عدس و ترخون

مواد لازم: عدس ۲۵۰ گرم، ترخون خرد شده ۲ قاشق سوپ خوری، جعفری خرد شده ۲ قاشق سوپ خوری، گوجه فرنگی ۲ عدد، سیر ۱ حبه، لیمو ترش بزرگ ۱ عدد، زیتون سیاه خرد شده ۵۰ گرم، روغن زیتون ۲ قاشق سوپ خوری، پنیر خامه ای ۴ قاشق سوپ خوری، خامه ۱ قاشق سوپ خوری، سس خردل ۲ قاشق چای خوری، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا عدس را خیس کرده و چند بار آب آن را عوض می کنیم. سپس با آب و نمک پخته و آبکش می کنیم. سیر را له کرده و در روغن زیتون ۳۰ ثانیه تفت می دهیم. سپس ترخون، پنیر خامه ای، خامه، سس خردل، پوست و آب لیمو ترش، نمک و فلفل را اضافه کرده و ۱ دقیقه تفت می دهیم. بعد عدس را ریخته و از روی حرارت بر می داریم. گوجه فرنگی خرد شده و زیتون را افزوده و مخلوط می کنیم. سالاد را در ظرف مورد نظر ریخته و با جعفری تزیین می کنیم. سالاد را همراه نان سیر دار سرو می کنیم.

الناز اشراقی

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا