سرآشپز

نام غذا: سوپ ورمیشل

مواد لازم: هویج خرد شده ۵۰ گرم، سیب زمینی خرد شده ۲۰۰ گرم، فلفل دلمه ای خرد شده ۱۰۰ گرم، جعفری ۴ قاشق سوپ خوری، رب گوجه فرنگی  ۲ قاشق غذا خوری، پیاز۲۰۰ گرم، عصاره طبیعی مرغ ۱ عدد، عصاره طبیعی سبزی ۱ عدد، ورمیشل* ۱۰۰ گرم، آب لیمو به مقدار لازم، آب ۲ لیتر

طرز تهیه: ابتدا پیاز، هویچ و سیب زمینی را درون ظرف ریخته و تفت می دهیم. سیس عصاره مرغ و سبزی را اضافه کرده ومقدار کمی آب می ریزیم. بعد جعفری و فلفل اضافه کرده و خوب هم می زنیم. پس از آن رب را ریخته هم زده و حدود ۲ لیتر آب اضافه می کنیم. وقتی که جوشید و حباب زد ورمیشل را ریخته و در ظرف را می گذاریم. حدود ۵ دقیقه بعد سوپ آماده است.

* ورمیشل یا رشته فرنگی نوعی ماکارونی خیلی نازک است که در سوپ می‌ریزند.

 

الناز اشراقی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا