۱۹ محله در ۷ شهر استان در قالب ۳۹ پروژه در اولویت بازآفرینی شهری
لزوم ارائه گزارش عملکرد دستگاههای عضو ستاد بازآفرینی جهت پیشبرد اهداف/ ۱۹ محله در ۷ شهر استان در قالب ۳۹ پروژه در اولویت بازآفرینی شهری/ اختصاص ۳۵۰۰ تن قیر یارانه ای به شهرداری ها
در جلسه ستاد بازآفرینی شهری استان اصفهان که با حضور عضو هیات مدیره شرکت بازآفرینی شهری ایران برگزار شد بر مشارکت مردم و دستگاههای اجرایی عضو ستاد بازآفرینی جهت پیشبرد اهداف بازآفرینی تاکید شد.
به گزارش ارک خبر: در جلسه ستاد بازآفرینی پایدار شهری استان که با حضور محمد آئینی عضو هیات مدیره شرکت بازآفرینی شهری ایران ، حجت اله غلامی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری، حمیدرضا امیرخانی مدیرکل راه وشهرسازی و کلیه اعضاء ستاد بازآفرینی شهری استان و در محل استانداری برگزار شد بر حضور و مشارکت مردم به عنوان یکی از راس های هرم بازآفرینی جهت انجام کار جهادی تاکید شد.
آئینی عضو هیات مدیره شرکت بازآفرینی شهری ایران و دبیر ستاد ملی بازآفرینی گفت: اصفهان ظرفیت های بسیار بالایی در حوزه انجام کارهای نهضتی و جهادی دارد که در این حوزه نیز با همکاری و همیاری دستگاههای اجرایی عضو ستاد و با مشارکت مردمی ، شهرداری ها و دولت به عنوان سه راس این هرم ، این کار به سرانجام خواهد رسید.
وی بیان داشت: لازم است تا عملکرد هر یک از دستگاههای اجرایی عضو ستاد بازآفرینی جهت پیشبرد اهداف بازآفرینی گزارش شود تا اقدامات در راستای بازآفرینی محلات هدف پیش رود.
غلامی معاون هماهنگی امور عمرانی استان نیز در این جلسه بیان داشت: استان اصفهان با دارا بودن ۱۵ هزار هکتار بافت فرسوده ۱۰ درصد بافت های فرسوده کشور را به خود اختصاص داده که این نشان از اهمیت پرداختن به این موضوع را مبرهن ساخته است.
وی افزود: در شهرهایی همچون خمینی شهر، نایین، شهرضا و کاشان اقدامات خوبی در این حوزه اتفاق افتاده که در کنار ۱۵ هزار هکتار بافت فرسوده استان جای کار بسیار دارد و لازم است تحولی عظیم در این حوزه به وجود آید تا با حضور ۴۰ درصدی دستگاههای خدمات رسان به عنوان بخشی از تامین کنندگان هزینه های مربوطه به نتیجه مدنظر دست یافت.
در ادامه حمیدرضا امیرخانی مدیرکل راه و شهرسازی استان با اشاره به تعداد محلات هدف بازآفرینی در استان گفت: طبق برنامه ششم توسعه 270 محله باید طی ۱۰ سال در استان بازآفرینی و بازسازی شوند که در حال حاضر ۱۹ محله در ۷ شهر استان و در قالب ۳۹ پروژه شناسایی و در اولویت بازآفرینی شهری هستند .
امیرخانی با اشاره به تعداد افراد معرفی شده جهت دریافت تسهیلات بازآفرینی به بانک گفت: در سال ۹۷ تعداد ۷۷۳ نفر و در سال ۹۸ تعداد ۸۳۶ نفر به بانک عامل جهت دریافت تسهیلات بازآفرینی معرفی شده اند که از این تعداد ۳۸۶ نفر موفق به دریافت تسهیلات شده اند که در تلاش هستیم با جذاب نمودن شرایط تسهیلات با راهکارهای ارائه شده توسط وزارت متبوع و بانک مسکن شرایط را جهت دریافت تسهیلات، تسهیل نماییم.
وی افزود : در این راستا و طی دو سال گذشته و در مرحله اول حدود ۳۵۰۰ تن قیر یارانه ای و ۲۷۷ میلیارد ریال به عنوان تخفیف عوارض به شهرداری ها پرداخت شده که امید است تمامی دستگاههای عضو ستاد در راستای وظایف سازمانی در حوزه بازآفرینی وارد شده و اقدام نمایند.
گفتنی است بعد از این نشست از پروژه حمام قاضی، خانه تاریخی حبیب آبادی ، خانه تاریخی بنی الصنایع، کارخانه ریسباف و بقعه مبارک علامه مجلسی بازدید شد.