سرآشپز

نام غذا: پیتزا تابه ای

مواد لازم: سوسیس ۳ عدد، فلفل دلمه ای ۱ عدد، گوجه فرنگی ۱ عدد، پیاز کوچک ۱ عدد، ذرت یک دوم پیمانه، پنیر پیتزا به مقدار لازم، نمک به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا سوسیس، فلفل دلمه ای، گوجه فرنگی و پیاز را به اندازه دلخواه خرد می کنیم. سپس مواد خرد شده، ذرت و نمک را درون ماهی تابه ریخته و پنیر پیتزا را اضافه می کنیم. مواد را آن قدر مخلوط می کنیم تا پنیر آب شود. سپس همراه نان باگت سرو می کنیم.

*می توانیم سبزیجات و سوسیس را در کمی روغن تفت داده و سپس پنیر را اضافه کنیم.

الناز اشراقی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا