سرآشپز

نام غذا: سالاد کاهو و کره

مواد لازم: کاهوی پیچ ۹۰۰ گرم، کره ۴ قاشق غذاخوری، دانه کرفس یک دوم قاشق چای خوری، دانه زیره سیاه ۱ قاشق چای خوری، فلفل سیاه یک دوم قاشق چای خوری، نمک به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا مقداری آب و نمک را روی حرارت قرار می دهیم تا به جوش آید. کاهو را به تکه های دو و نیم سانتیمتری خرد کرده و به آب در حال جوش اضافه می کنیم. بعد از ۹۰ ثانیه کاهوها را از روی حرارت برداشته و در آبکش می ریزیم. سپس به قابلمه برگردانده و با کره مخلوط می کنیم. سپس دانه کرفس، زیره، فلفل و نمک را افزوده و مخلوط می کنیم. سالاد را بلافاصله در ظرف مورد نظر ریخته و سرو می کنیم.

الناز اشراقی

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا