سرآشپز

نام غذا: آش دوغ

مواد لازم: دوغ ۴ کیلو گرم، روغن ۲ قاشق غذا خوری، تخم مرغ ۲ عدد، گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم، برنج ۱۵۰ گرم، نخود ۱۵۰ گرم، پیاز ۱ عدد، فلفل سبز و قرمز تند ۲ عدد، سبزی آش یک و نیم کیلو گرم، ترخون خشک ۲۵ گرم، پیاز داغ به مقدار لازم، آرد برنج ۷۵ گرم، زرد چوبه به مقدار لازم، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا پیاز رنده شده و زردچوبه را به گوشت افزوده و خوب ورز می دهیم. سپس آن را به صورت قلقلی های کوچک در آورده و تفت می دهیم. نخود را خیس کرده و می پزیم. تخم مرغ ها را کمی زده و آرد، برنج و دوغ را اضافه می کنیم. سپس روی حرارت قرار داده و مرتب هم می زنیم تا بجوش آید. بعد سبزی خرد شده، نخود، گوشت، نمک و فلفل را ریخته و حرارت را ملایم می کنیم. هر از گاهی هم زده و در آخر ترخون، فلفل سبز و قرمز را اضافه می کنیم. وقتی آش کاملا جا افتاد در ظرف مورد نظر ریخته و با پیاز داغ تزیین می کنیم.

* فلفل ها را درسته اضافه می کنیم تا آش خیلی تند نشود.

* سبزی آش شامل گشنیز، تره و برگ سیر است.

 

الناز اشراقی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا