سرآشپز

نام غذا: حلوا آجیلی

مواد لازم: آرد نخودچی ۲۵۰ گرم، پودر قند ۱۲۵ گرم، پودر هل ۱ قاشق چای خوری، گردو خرد شده یک سوم پیمانه، خلال پسته یک سوم پیمانه، روغن جامد ۱۲۵ گرم

طرز تهیه: ابتدا آرد را روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب هم می زنیم تا خامی آن گرفته شود. سپس آن را الک می کنیم. در ظرف دیگری روغن را داغ کرده و آرد را می ریزیم. آرد را تفت می دهیم و وقتی طلایی شد از روی حرارت بر می داریم. سپس پودر قند و هل را اضافه کرده و کاملا مخلوط می کنیم. کمی که سرد شد روی سطح صافی حلوا را ریخته و پهن می کنیم. بعد گردو و خلال پسته را روی آن ریخته و وردنه می کنیم تا در خمیر فرو روند. در آخر قالب زده و در ظرف مورد نظر می چینیم.

الناز اشراقی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن