سرآشپز

نام غذا: سوپ قارچ

مواد لازم: قارچ خرد شده ۱ پیمانه، سیب زمینی ۱ عدد، هویج ۱ عدد، پیاز ۱ عدد، آب گوشت ۲ لیوان، ورمیشل به مقدار لازم، آب لیمو به مقدار لازم، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا سیب زمینی، هویج و پیاز را نگینی خرد می کنیم. سپس قارچ، هویج و پیاز را در آب گوشت ریخته و می پزیم. وقتی هویج نیم پز شد سیب زمینی را اضافه می کنیم. زمانی که مواد کاملا پختند ورمیشل، آب لیمو، نمک و فلفل را اضافه می کنیم. بعد ۱۰ دقیقه جوشیدن سوپ آماده است.

الناز اشراقی

دکمه بازگشت به بالا