کیک ریواس
خبرگزاری ارک: در این قسمت از سرآشپز روزنامه ارک طرز تهیه کیک ریواس را برای شما عزیزان ارائه می دهیم.
مواد لازم:
خرد شده یک سوم لیوان،
تخم مرغ ۳ عدد،
آرد ۱ لیوان،
شکر یک سوم لیوان،
وانیل به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا فر را روشن کرده و۴ دقیقه روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم می کنیم. زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا می کنیم. شکر و وانیل را به زرده افزوده و آنقدر می زنیم تا سفید رنگ، سفت و کشدار شود. سفیده را آنقدر می زنیم تا کاملا پف کرده و از همزن نریزد. سپس زرده را از کنار ظرف به سفیده اضافه کرده و با چنگال آرام مخلوط می کنیم. آرد چند بار الک شده را از کنار ظرف کم کم به سفیده افزوده و با چنگال به آرامی مخلوط می کنیم تا پف آن نخوابد. بعد مایه را در قالب مورد نظر ریخته و روی آن را با ریواس می پوشانیم. قالب را در طبقه وسط فر به مدت یک ساعت قرار می دهیم. سپس کیک را به شکل دلخواه برش داده و در ظرف مورد نظر می چینیم. همراه چایی سرو می کنیم.
الناز اشراقی