سرآشپز
نام غذا: آش جو
مواد لازم: سبزی آش نیم کیلو گرم، پیاز ۲ عدد، جو ۴ قاشق غذا خوری، لوبیا قرمز ۲ قاشق غذا خوری، نخود ۲ قاشق غذا خوری، عدس ۲ قاشق غذا خوری، ماش ۲ قاشق غذا خوری، جو پرک ۸ قاشق غذا خوری، بلغور ۲ قاشق غذا خوری، آرد برنج ۲ قاشق غذا خوری، نعناع خشک ۲ قاشق غذا خوری، کشک ۱ لیوان، روغن ۱ فنجان، آب قلم به مقدار لازم، زرد چوبه به مقدار لازم، نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه: ابتدا سبزی را پاک و خرد می کنیم. عدس، نخود، لوبیا، ماش، عدس، جو، بلغور، آب قلم، زردچوبه، نمک و فلفل را با هم حدود ۶ ساعت می پزیم تا لعاب بیندازد. سپس جو پرک شده را افزوده و اجازه می دهیم ۲ ساعت دیگر بپزد. آرد برنج را در ۱ لیوان آب سرد حل کرده و کم کم به مواد اضافه می کنیم. بعد سبزی را ریخته و هم می زنیم. ۱ ساعت دیگر مواد را می پزیم تا خوب جا افتاده و لعاب بیندازد. در حین پخت چند مرتبه آش را هم می زنیم.
پیاز ها را خرد کرده و در روغن سرخ می کنیم. بعد از سرخ شدن پیازها را در آبکش می ریزیم تا روغن اضافی شان گرفته شود. دوباره پیازهای بدون روغن را تفت می دهیم تا پیازداغ خشک و برشته بدست آوریم. نعناع را در روغن پیاز کمی تفت می دهیم.
آش جو را در ظرف مورد نظر ریخته و با کشک، زعفران، نعناع داغ و پیاز داغ تزیین می کنیم.
* سبزی آش شامل : تره، جعفری، شوید، اسفناج و گشنیز
الناز اشراقی