سرآشپز

نام غذا: آش برگ مو

مواد لازم: گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم، آب گوشت ۱ لیتر، پیاز ۱ عدد، برگ مو ۵۰۰ گرم، مرزه خرد شده ۲ قاشق غذا خوری، شوید خرد شده یک دوم پیمانه، برنج یک سوم پیمانه، لپه یک دوم پیمانه، بلغور یک سوم پیمانه، آب غوره به مقدار لازم، زردچوبه به مقدار لازم، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا برگ مو و پیاز را خرد می کنیم. پیاز را در روغن تفت داده و زرد چوبه را اضافه می کنیم. زمانی که بوی خامی آن گرفته شد آب گوشت، نمک و فلفل را می ریزیم. سپس برگ مو، برنج، لپه و بلغور را به مواد در حال جوش اضافه می کنیم. بعد شوید و مرزه را افزوده و حرارت را کم می کنیم تا آش بپزد. گوشت را به صورت کوفته های ریز در آورده و سرخ می کنیم. در یک ربع آخر پخت کوفته ها و آبغوره را به آش اضافه می کنیم. آش را در ظرف مورد نظر ریخته و با پیاز داغ و نعناع داغ تزیین می کنیم.

* می توانیم به گوشت ادویه های دلخواه را اضافه کنیم.

* اگر برگ مو به اندازه کافی ترش بود نیاز به آب غوره نیست.

* لپه را از شب قبل خیس می کنیم یا دو بار جوشانده و آب آن را عوض می کنیم.

 

الناز اشراقی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا