سرآشپز
نام غذا: کتلت مرغ
مواد لازم: سینه مرغ ۱ عدد، سیب زمینی ۲ عدد، پیاز ۲ عدد، سیر ۳ حبه، سبزی خرد شده ۳ قاشق غذا خوری، تخم مرغ ۱ عدد، آرد گندم ۱ قاشق غذا خوری، آرد سوخاری ۱ قاشق غذا خوری، زردچوبه و آویشن به مقدار لازم، فلفل سیاه و قرمز به مقدار لازم، نمک به مقدار لازم
طرز تهیه: ابتدا سینه مرغ را چرخ می کنیم. سیب زمینی، پیاز و سیر را رنده کرده و آب آنها را می گیریم. سپس مرغ، مواد رنده شده، سبزی، آرد گندم و سوخاری، ادویه ها و نمک را با هم مخلوط کرده و ۱ ساعت در یخچال قرار می دهیم. سپس مقداری از مایه را برداشته و با دست به آن شکل می دهیم. هر دو طرف کتلت ها را در روغن فراوان و داغ سرخ می کنیم.
* سینه مرغ کمی بیشتر از ۱ عدد استفاده می کنیم.
* سبزی شامل نعناع، جعفری و شوید می باشد.
* می توانیم به جای سبزی تازه از ۱ قاشق غذا خوری سبزی خشک استفاده کنیم.
الناز اشراقی