سرآشپز
نام غذا: سالاد سیسیلی
مواد لازم: کلم بروکلی گل شده ۴ فنجان، کرفس خرد شده ۱ فنجان، هویج خرد شده ۱ فنجان، پیاز قرمز خرد شده ۱ فنجان، مغز تخمه آفتابگردان یک سوم فنجان، کشمش پلویی یک دوم فنجان، آلو خشک یک سوم فنجان
مواد سس: سس مایونز ۱ فنجان، عسل ۱ قاشق غذا خوری، سرکه یک پنجم فنجان، پودر پیاز ۱ قاشق مربا خوری، پودر سیر ۱ قاشق مربا خوری، پودر خردل یک دوم قاشق مربا خوری، زردچوبه به مقدار لازم، نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه: ابتدا سس مایونز، عسل و سرکه را با هم کاملا مخلوط می کنیم تا یکدست شود. سپس ادویه ها را افزوده و خوب مخلوط می کنیم تا سس صاف و یکدستی به دست آید.
کلم بروکلی و سبزیجات مکعبی خرد شده، تخمه آفتابگردان، کشمش و آلو خشک را با هم مخلوط می کنیم. سپس سس را ریخته و خوب مخلوط می کنیم. سالاد را با برگ کرفس تزیین کرده و سرو می کنیم.
* می توانیم هویج و کرفس را آب پز کنیم.
* می توانیم از آبغوره به جای سرکه استفاده کنیم.
الناز اشراقی