سرآشپز
نام غذا: کیمالی بورک
مواد لازم: گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم، پیاز ۱ عدد، فلفل دلمه ای ۱ عدد، گوجه فرنگی بزرگ ۱ عدد، خمیر یوفکا ۴ عدد، تخم مرغ ۲ عدد، شیر ۱ لیوان، روغن یک دوم استکان، کنجد به مقدار لازم، زردچوبه به مقدار لازم، نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه: ابتدا پیاز را ریز خرد کرده و فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی را نگینی خرد می کنیم. پیاز را تفت می دهیم تا سبک شود. سپس گوشت، زردچوبه، نمک و فلفل را اضافه کرده و تفت می دهیم. بعد گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای را افزوده و زمانی که همه مواد خوب تفت خوردند از روی حرارت بر می داریم. در ظرف دیگری تخم مرغ، شیر و روغن را با هم مخلوط می کنیم. خمیر یوفکا را کف سینی فر پهن کرده و ۴ قاشق غذا خوری از مخلوط تخم مرغ می ریزیم. دومین خمیر را پهن کرده و از مخلوط تخم مرغ می ریزیم. سپس از مایه گوشتی ریخته و روی آن را با سومین خمیر می پوشانیم. سپس از مخلوط تخم مرغ ریخته وآخرین خمیر را روی آن قرار می دهیم. دوباره از مخلوط تخم مرغ ریخته و روی آن را با چنگال سوراخ می کنیم. روی خمیر کنجد پاشیده و در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده قرار می دهیم. زمانی که روی خمیر طلایی شد از فر خارج کرده و برش می زنیم. کیمالی بورک ها را درظرف مورد نظر چیده و سرو می کنیم.
* می توانیم به جای گوجه فرنگی از ۱ قاشق غذا خوری از رب گوجه فرنگی استفاده کنیم.
* خمیر ها را به صورت چروک و فشرده پهن می کنیم.
* کیمالی بورک یکی از غذا های ترکیه است.
الناز اشراقی