سرآشپز

نام غذا: سالاد تره فرنگی

مواد لازم: تره فرنگی بزرگ ۲ ساقه، سیب زمینی ۳ عدد، هویج ۵ عدد، خیار شور ۶ عدد، نخود فرنگی ۲۰۰ گرم، ذرت ۲۰۰ گرم، روغن زیتون ۵ قاشق غذا خوری، آب لیمو ۳ قاشق غذا خوری، سس خردل ۱ قاشق چای خوری سر صاف، سس مایونز ۲ قاشق غذا خوری سر پر، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا پوست هویج و سیب زمینی ها را گرفته و مکعبی خرد می کنیم. سیب زمینی را همراه مقداری آب، کره، نمک و فلفل پخته و آبکش می کنیم. هویج را در مقداری آب نیم پزکرده و آبکش می کنیم. تره ها را به صورت طولی بریده و لایه ها را از هم جدا می کنیم. سپس شسته و خشک می کنیم. سپس لایه ها را روی هم گذاشته و به صورت خلالی خرد می کنیم. خیار شورها را ریز خرد کرده و کمی آب آنها را می گیریم. همه مواد خرد شده را با هم مخلوط کرده و آب لیمو، روغن زیتون، سس خردل، نمک و فلفل را اضافه می کنیم. در آخر سس مایونز را افزوده و مخلوط می کنیم. سالاد تره فرنگی را درظرف مورد نظر ریخته و سرو می کنیم.

* سیب زمینی را به اندازه ای می پزیم که له نشود.

* برگ های تیره و ضخیم تره فرنگی را استفاده نمی کنیم.

 

الناز اشراقی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا