سرآشپز

نام غذا: شوید  پلو

مواد لازم: برنج ۴ پیمانه، سیب زمینی خرد شده ۲ عدد، پیاز سرخ شده یک دوم پیمانه، گوشت چرخ کرده و سرخ شده ۱ پیمانه، کشمش سرخ شده یک دوم پیمانه، شوید ۱ پیمانه، گلاب و زعفران به مقدار لازم، نعناع به مقدارلازم، دارچین و زرد چوبه به مقدارلازم، نمک به مقدارلازم

طرز تهیه: ابتدا کف قابلمه را با کاهو یا نان لواش می پوشانیم و گلاب و زعفران می ریزیم. سپس یک لایه مخلوط برنج و سیب زمینی را ریخته و روی آن شوید، نعناع، دارچین و زرد چوبه می ریزیم. این کار را چندین بار تکرار می کنیم تا مواد تمام شوند. سپس می گذاریم تا دم بکشد. بعد از دم کشیدن در ظرف مورد نظر به صورت  قله کوه ریخته و از بالا به پایین یک ردیف در امتداد یک خط کشمش ریخته به همین ترتیب گوشت و پیاز سرخ شده را می ریزیم. سپس مخلوط برنج و زعفران را دور تا دور برنج می ریزیم تا پوشیده شود. شوید پلو غذا آماده سرو است .

الناز اشراقی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا