سرآشپز

نام غذا: مرغ ترش

مواد لازم: مرغ  ۱عدد، سبزی قورمه ۱ کیلوگرم، سیر خرد شده ۱ قاشق سوپ خوری، مغز گردوی خرد شده یک سوم پیمانه، پیاز تفت داده شده ۲ قاشق سوپ خوری، آبغوره یک چهارم پیمانه، رب انار ۴ قاشق سوپ خوری، آب ۳ پیمانه، زردچوبه به مقدار لازم، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا سبزی را خرد کرده و تفت می دهیم. سپس سیر و پیاز تفت داده شده، گردو، رب انار، آب غوره، زرد چوبه، نمک و فلفل را افزوده و خوب مخلوط می کنیم. مرغ را تمیز کرده و شسته، گردن آن را جدا می کنیم. شکم مرغ را با مواد آماده شده پر کرده و می دوزیم. بعد داخل قابلمه گذاشته و آب، آبغوره، زردچوبه، مقداری سبزی، نمک و فلفل اضافه کرده و در ظرف را می گذاریم. بعد به مدت  ۳۰ دقیقه روی حرارت مستقیم قرار می دهیم.

* سبزی قورمه شامل تره، جعفری، گشنیز، ترخون و نعناع

*سوزن و نخ را در آب می جوشانیم.

 

الناز اشراقی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا