سرآشپز

نام غذا: سالاد نخود

مواد لازم: نخود پخته ۱ پیمانه، کنسرو ذرت یک دوم پیمانه، خیار شور ۲ عدد، فلفل دلمه ای قرمز ۱ عدد، شوید ساطوری ۱ قاشق غذا خوری، گشنیز ساطوری ۱ قاشق غذا خوری، نعناع ساطوری ۱ قاشق غذا خوری، روغن زیتون ۴ قاشق غذا خوری، آب لیمو ۱ قاشق غذا خوری، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا خیارشور و فلفل دلمه ای را نگینی خرد می کنیم. سپس همه مواد را با هم خوب مخلوط کرده و در ظرف مورد نظر می ریزیم. سالاد را نیم ساعت در یخچال قرار می دهیم تا طعم مواد به خورد هم برود.

الناز اشراقی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا