سرآشپز

نام غذا: خوراک کلم قمری

مواد لازم: کلم قمری ۲ عدد، گوشت ماهیچه همراه با کمی چربی ۳۰۰ گرم، سبزی ۳۰۰ گرم، ماش ۱ لیوان، برنج یک دوم لیوان، پیاز ۳ عدد، زرد چوبه به مقدار لازم، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا پوست کلم قمری ها را گرفته و خرد می کنیم. درون قابلمه روغن ریخته و ابتدا در آن پیاز خرد شده را کمی تفت می دهیم. سپس کلم قمری را اضافه کرده و ۳ الی ۴ دقیقه تفت می دهیم. بعد گوشت و زرد چوبه را اضافه کرده و تفت می دهیم. سبزی خرد شده را ریخته و خوب زیر و رو می کنیم. بعد ماش، برنج و در اواخر تفت نمک و فلفل را افزوده و حدود ۴ لیوان آب ریخته و حرارت را زیاد می کنیم. وقتی به جوش آمد حرارت را کم می کنیم. بعد از این که پخت با گوشت کوب له می کنیم.
* سبزی شامل تره، جعفری، مرزه و شوید است. می توانیم از گوشت سر دست هم استفاده کنیم.

الناز اشراقی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا