سرآشپز

نام غذا: میگو یونانی با پنیر فتا

مواد لازم: میگو تمیز شده ۱۸ عدد، پیاز ۱ عدد، پیازچه ۲ عدد، سیر ۳ حبه، فلفل سبز ۱ عدد، گوجه فرنگی رنده شده ۴۵۰ گرم، جعفری خرد شده ۲ قاشق غذا خوری، پنیر فتا ۱۰۰ گرم، روغن زیتون بو دار ۳ قاشق غذا خوری، سرکه سفید یک دوم پیمانه، اورگانو یک دوم قاشق چای خوری، فلفل سیاه یک دوم قاشق چای خوری، نمک دریا ۱ قاشق چای خوری

طرز تهیه: ابتدا پیاز را ریز خرد کرده و پیازچه  را ورقه ای نازک خرد می کنیم. فلفل سبز را به صورت مکعبی و سیر را ریز خرد می کنیم. ۲ قاشق از روغن زیتون را در تابه ریخته و داغ می کنیم. سپس پیاز و فلفل را اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه تفت می دهیم. بعد پیازچه و سیر را افزوده و ۲ دقیقه تفت می دهیم. گوجه فرنگی، سرکه، اورگانو، نمک و فلفل را ریخته و وقتی به جوش آمد حرارت را کم می کنیم. بعد از ۱۰ دقیقه میگو، جعفری و باقی روغن زیتون را اضافه کرده و ۳ دقیقه دیگر می پزیم. پنیر فتا را روی مواد پاشیده و تابه را به مدت ۱۵ دقیقه در فر ۱۷۰ درجه سانتیگراد قرار می دهیم. وقتی پنیر طلائی شد از فر خارج کرده و همراه ماکارونی، برنج یا نان سرو می کنیم.

الناز اشراقی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا