سرآشپز

نام غذا: املت مدیترانه ای

مواد لازم: تخم مرغ ۴ عدد، بادمجان ۳ عدد، گوجه فرنگی ۳ عدد، پیاز ۱ عدد، گردو ۳ عدد، آب و روغن به مقدار لازم، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا پیاز را ریز خرد کرده و در روغن تفت می دهیم. بادمجان ها را به صورت راه راه پوست گرفته و ریز خرد می کنیم. سپس همراه نمک و فلفل به پیاز اضافه کرده و در ظرف را می گذاریم. گوجه فرنگی ها را رنده کرده و با کمی آب و روغن مخلوط می کنیم. بعد مخلوط را به بادمجان اضافه کرده و در ظرف را می گذاریم. گردو ها را کوبیده و به مواد اضافه می کنیم. تخم مرغ ها را در ظرف دیگری شکسته و می زنیم. سپس همراه کمی نمک و فلفل به مواد افزوده و در ظرف را می گذاریم. وقتی املت خوب پخت در ظرف مورد نظر کشیده و همراه نان سرو می کنیم.

الناز اشراقی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن