سرآشپز
نام غذا: ساندویج تن ماهی
مواد لازم: کنسرو تن ماهی ۱ عدد، فلفل دلمه ای خرد شده یک چهارم پیمانه، کرفس خرد شده یک دوم پیمانه، برگ کاهو ۶ عدد، پنیر گودا ۶ ورق، سس مایونز یک چهارم پیمانه، نان لواش ۳ عدد
طرز تهیه: ابتدا روغن تن ماهی را می گیریم. سپس فلفل دلمه ای، کرفس و سس مایونز را اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم. نان لواش را نصف کرده و یک ورق پنیر و کاهو می گذاریم. بعد مقداری از مخلوط مواد را ریخته و نان را می پیچیم. ساندویج ها را به این ترتیب آماده کرده و سرو می کنیم.
* می توانیم مقداری آب لیمو و نمک اضافه کنیم.
الناز اشراقی