سرآشپز

نام غذا: ساندویج تن ماهی

مواد لازم: کنسرو تن ماهی ۱ عدد، فلفل دلمه ای خرد شده یک چهارم پیمانه، کرفس خرد شده یک دوم پیمانه، برگ کاهو ۶ عدد، پنیر گودا ۶ ورق، سس مایونز یک چهارم پیمانه، نان لواش ۳ عدد

طرز تهیه: ابتدا روغن تن ماهی را می گیریم. سپس فلفل دلمه ای، کرفس و سس مایونز را اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم. نان لواش را نصف کرده و یک ورق پنیر و کاهو می گذاریم. بعد مقداری از مخلوط مواد را ریخته و نان را می پیچیم. ساندویج ها را به این ترتیب آماده  کرده و سرو می کنیم.

* می توانیم مقداری آب لیمو و نمک اضافه کنیم.

 

الناز اشراقی

نوشته های مشابه

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا