سرآشپز

نام غذا: خوراک  کاری

مواد لازم: مرغ پخته و خلال شده یک دوم سینه، فلفل دلمه ای خلال شده ۱ عدد، گوجه فرنگی خلال شده ۳ عدد، سیب زمینی خلال شده ۳ عدد، پیاز خلال شده ۱ عدد، ماست سفت ۱ لیوان، پنیر پیتزا ۱ بسته، پودر کاری ۲ قاشق غذا خوری، زرد چوبه، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: مرغ را با هویج، کرفس و پیاز قبلا می پزیم. پیاز را با زرد چوبه تفت می دهیم. سپس فلفل دلمه ای، مرغ، پودر کاری، نمک و فلفل را افزوده و تفت می دهیم. بعد گوجه فرنگی و سیب زمینی را اضافه کرده و تفت می دهیم و از روی حرارت بر می داریم. ظرف را چرب کرده و مقداری از سیب زمینی ها را ته ظرف می ریزیم. سپس مواد تفت داده شده را ریخته و روی آن ماست سفت زده شده را می ریزیم و پنیر پیتزا را روی آن می پاشیم. طبقه وسط فر با درجه حرارت متوسط به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه قرار می دهیم.

الناز اشراقی

 

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا