سرآشپز
نام غذا: خوراک کاری
مواد لازم: مرغ پخته و خلال شده یک دوم سینه، فلفل دلمه ای خلال شده ۱ عدد، گوجه فرنگی خلال شده ۳ عدد، سیب زمینی خلال شده ۳ عدد، پیاز خلال شده ۱ عدد، ماست سفت ۱ لیوان، پنیر پیتزا ۱ بسته، پودر کاری ۲ قاشق غذا خوری، زرد چوبه، نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه: مرغ را با هویج، کرفس و پیاز قبلا می پزیم. پیاز را با زرد چوبه تفت می دهیم. سپس فلفل دلمه ای، مرغ، پودر کاری، نمک و فلفل را افزوده و تفت می دهیم. بعد گوجه فرنگی و سیب زمینی را اضافه کرده و تفت می دهیم و از روی حرارت بر می داریم. ظرف را چرب کرده و مقداری از سیب زمینی ها را ته ظرف می ریزیم. سپس مواد تفت داده شده را ریخته و روی آن ماست سفت زده شده را می ریزیم و پنیر پیتزا را روی آن می پاشیم. طبقه وسط فر با درجه حرارت متوسط به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه قرار می دهیم.
الناز اشراقی