سرآشپز

نام غذا: خرمای قالبی

مواد لازم: خرما ۱ بسته، کره ۱ قاشق سوپخوری، پودر دارچین ۱ قاشق سوپخوری، پودر نارگیل دوسوم پیمانه، کنجد سفید یک دوم پیمانه، بیسکوییت پتی بور ۲ بسته

طرز تهیه: ابتدا هسته خرماها را گرفته و با کره روی حرارت خیلی کم می گذاریم. حدود نیم ساعت در ظرف را گذاشته و هر از گاهی هم زده و زیر رو می کنیم تا خرما کاملا نرم شود. سپس پودر دارچین را افزوده و با پشت قاشق خرما و دارچین را مخلوط و له می کنیم. ظرف را از روی حرارت برداشته و نارگیل، کنجد و بیسکوییت پتی بور پودر شده را اضافه می کنیم. مواد را هم می زنیم تا مثل حلوا کاملا یکدست شده و از ظرف جدا شود. سپس در قالب های مورد نظر ریخته و در یخچال قرار می دهیم . وقتی کاملا سرد شد از قالب جدا کرده و در ظرف مورد نظر می چینیم.

* می توانیم خرما را کف سینی کاملا پهن کرده و بعد از سرد شدن برش بزنیم.

* ترجیحا از خرمای پرس شده بدون هسته و پوست استفاده می کنیم.

 

الناز اشراقی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن